Branding

Het enige dat bij jouw merk van belang is, is het gevoel dat je klanten erbij hebben. Als wij spreken over branding, bedoelen we dan ook de pure connectie tussen jouw product of dienst en de klant.

Om jouw merk zo herkenbaar mogelijk te maken, ontwikkelen wij:

  • Logo
  • Huisstijl
  • Handleiding
  • Mockups
  • Souvenirproducten

De mengeling van al deze essentiële ingrediënten, vertelt jouw unieke verhaal en zorgt voor een connectie met je klanten.

Zin in een merk waar je klanten zich prettig bij voelen?

Ontwerpen van logo’s

De hoeksteen van jouw merk is natuurlijk een doordacht logo. Wij ontwerpen een logo dat aansluit bij wat je in al je communicatie wil uitstralen, zowel offline als online.

We bekijken samen welke stijl je wenst en gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Van een abstracte animatie tot een sierlijk letterlogo of een afbeelding. Alles is mogelijk.

Huisstijl

Bij het ontwikkelen van een huisstijl is consistentie een belangrijk punt voor ons. Je huisstijl moet in jouw gebouw of winkel bruikbaar zijn, maar ook op documentatie, facturen offertes en uiteraard op jouw website en sociale media.

We gaan samen op zoek naar de ideale uitwerking over alle communicatiedragers heen zodat klanten meteen herkennen wanneer ze iets van jou te zien krijgen.

Handleiding

Bij een merk is het ook handig om een merkhandleiding of brand guide te laten maken. Dat is een volledig document waarin onder andere alle variaties van je logo en huisstijl staan, de exacte kleuren en de verschijningsvormen.

Wat is het nut daarvan? We zien vaak bij bedrijven en organisaties met heel veel werknemers en externe partners dat het logo en de huisstijl na een tijd willekeurig en in het wildeweg gebruikt worden. Kleuren worden willekeurig aangepast, documenten en presentaties zijn niet meer eenvormig en ga zo maar door. Dat geeft geen professionele indruk.

Met een merkhandleiding zorg je ervoor dat alle stakeholders duidelijk weten hoe en waar ze jouw branding moeten toepassen. Bovendien is het ook handig om bijvoorbeeld drukwerk te bestellen dat je de juiste kleuren en formaten meteen door kan geven.

Mockups

Van een mailing tot een social post en van een offerte tot een factuur. Wij maken met plezier mockups die aangepast zijn met jouw logo of huisstijl, zodat je daar meteen vaste templates voor hebt.

Souvenirproducten

Voor souvenirs of relatiegeschenken is wat creatieve branding ook meer dan meegenomen. Wij ontwikkelen graag het ideale opzet voor alle gepersonaliseerde gadgets van jouw bedrijf of organisatie. Zowel om binnen je eigen team te verdelen als naar klanten en leveranciers toe.