Gewoon goede websites

Je vindt genoeg webbouwers die mooie websites kunnen maken. Maar je vindt er veel minder die websites maken die er goed uitzien en die net zo goed verkopen.

Bright Insight gaat voor het snijvlak tussen beide. Wij streven naar een website die jouw bezoekers overtuigt met een smaakvol design, ultiem gebruiksgemak en aandacht voor de belangrijkste vragen die je potentiële klanten bij hun eerste websitebezoek over jouw bedrijf of organisatie willen weten.

We gaan continu op zoek naar nieuwe technologieën, waaronder UX / UI-verbetering en zakelijke oplossingen die grenzen verleggen en directe marketingimpact creëren.

Wil je graag weten hoe wij dat voor jouw bedrijf zouden doen?

Wij bouwen mooie websites

Eigenlijk is het simpel hé. Met een mooi design maak je meteen een goede eerste indruk bij mensen die jouw bedrijf of organisatie nog niet kennen. Daarom maken we onze designs steeds op maat, zodat je over een unieke website beschikt en geen dertien-in-een-dozijn template.

De eerste stap in jouw websitetraject is dan ook een brainstormsessie met webdesigner Anthony die een oog heeft voor huisstijl, branding, illustratie en animatie. 

Uit de brainstorm komt een predesign, na jouw goedkeuring gaat developer Michael aan de slag om alles om te toveren tot een volledig functionerende website die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

Wij bouwen overtuigende websites

Onze bedrijfsnaam is niet voor niets Bright Insight. Wij zorgen ervoor dat je websitebezoekers alles te zien krijgen wat ze absoluut moeten gezien hebben over jouw aanbod, werkwijze, dienstverlening, contactmogelijkheden, etc. 

Daarbij besteden we veel aandacht aan de inhoud in woord en beeld, maar net zo goed aan een overzichtelijke navigatie. Doe daar een aantal slimmigheidjes bij om je bezoekers automatisch te leiden naar de meest overtuigende elementen en het resultaat is een goed converterende website.